Apa Faktor Peringkat SEO Paling Dhuwur ing 2017?

faktor peringkat seo

Kita nggarap sawetara perusahaan gedhe banget kanggo ningkatake visibilitas telusuran organik saiki lan kaget tenan babagan sepira optimisasi mesin telusuran sadurunge biaya dheweke, ora entuk. Dheweke mbayar perusahaan kanthi harfiah kanggo ngoptimalake.

Siji perusahaan nggawe tegalan domain banjur nuwuhake kaca cekak kanthi saben kombinasi tembung kunci sing kasedhiya, lan kabeh situs gegandhengan karo link. Asil kasebut dadi kekacoan domain, kebingungan merek, lan asil mesin telusuran sing elek. Kita pindhah lan pangalihan kabeh domain dadi siji, banjur nggawe kaca sing informatif kanggo saben topik… lan sajrone 90 dina, kita ora ana peringkat sing luwih dhuwur ing endi dununge.

Yen konsultan SEO sampeyan Optimization kalebu karya ing njaba kanggo narik lan ningkatake pengalaman pengunjung, sampeyan bisa uga nemoni masalah. Douglas Karr, DK New Media

Infographic saka Dot Com Infoway iki tugas sing apik babagan pamisahan lan prioritasake tugas sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan kepengin bisa ndeleng:

  • Responsif Mobile - amarga pangguna mesin telusuran saya akeh nggunakake seluler, manawa sampeyan ngoptimalake pangguna seluler kritis, kalebu nyuda kacepetan kaca seluler lan nggunakake Google AMP.
  • Asil Lokal - kita wis nuduhake pirang-pirang taun suwene visibilitas telusuran lokal mbantu visibilitas nasional nanging isih apik tenan manawa pirang-pirang perusahaan ora nggatekake kesempatan gedhe iki. Priksa manawa perusahaan sampeyan wis dhaptar kanthi bener ing Google kanggo Bisnis lan nggunakake kutipan (NAP - Jeneng, Alamat, Nomer Telpon) ing saben kaca situs sampeyan.
  • Konten lan Tautan Kualitas - Iki minangka konsultan gedhe sing berkembang maju lan ngalami gangguan. Tujuan sampeyan kudu nggawe konten sing apik (kayata infografis) lan nyelehake menyang situs sing relevan sing nampilake (kaya sing kita lakoni kanggo DCI). Infographic iki minangka regane kanggo pamirsa, mula bisa menehi kredit kanthi nyambung maneh menyang situs kasebut. Nanging, mung pasang ad-hoc slamet ing domain sing ora relevan lan kurang kualitas ora bakal nggawa sampeyan ing endi wae.
  • Strategi Promosi - nggawe macem-macem format konten (audio, video, infografis, mikrografis, socialgraphics), ngalahake kompetisi sampeyan, nolak link sing ora dikarepake, promosi jeneng merek, menehi wangsulan kanthi online, ngasilake buzz media sosial, ngoptimalake telusuran swara lan njaga supaya situs sampeyan siyap kabeh strategi sing apik kanggo promosi konten sampeyan.

Mangkene infographic, Faktor Peringkat Google SEO lan Strategi Promosi kanggo 2017:

Faktor Peringkat SEO Google 2017

6 Komentar

  1. 1

    Ing pangkat SEO lan lalu lintas luwih penting. Kabeh wong nyoba entuk lalu lintas sing luwih dhuwur lan luwih akeh. Kanggo entuk luwih akeh konten lalu lintas, tembung kunci, kacepetan download kaca kabeh disertakan. Mangkene infographic sing apik kanggo nganalisa situs dhewe kanthi macem-macem istilah.
    layanan bangunan link seo

  2. 2

    Ing pangkat SEO lan lalu lintas luwih penting. Kabeh wong nyoba entuk lalu lintas sing luwih dhuwur lan luwih akeh. Kanggo entuk luwih akeh konten lalu lintas, tembung kunci, kacepetan download kaca kabeh disertakan. Mangkene infographic sing apik kanggo nganalisa situs dhewe kanthi macem-macem istilah.
    layanan bangunan link seo

  3. 3
  4. 4

    Seneng infographic! Matur nuwun kanggo artikel apik tenan iki Douglas! Aku kepengin ngerti, apa sampeyan mikir posting Tamu minangka strategi bangunan link isih bakal efektif taun iki?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.