Senjata Rahasia kanggo Pemasaran lan Penjualan sing Luwih Apik

Layar layar 2013 11 05 ing 2.11.30 PM

Nalika jaman semono, ngerti apa sing dibutuhake para pelanggan biasane game ngiro-iro, nanging kanthi alat kaya saiki Analytics lan otomatisasi pemasaran, prédhiksi tumindak pelanggan luwih gampang.

95% perusahaan nggunakake prediktif Analytics kacarita petunjuk sing luwih apik, efisiensi sing luwih gedhe, lan / utawa luwih akeh adol tertutup. Kajaba iku, 59% CMO rumangsa yen ngetrapake solusi pemasaran otomatis bakal nambah efisiensi lan efektifitas taktik pemasaran. Alat bantu otomatis kanggo nuwuhake prospek dadi prospek, mula sampeyan ora mbuwang-mbuwang sumber kanggo pelanggan sing durung siyap tuku, luwih milih kanthi target sing dipilih.

Perusahaan sing cerdas ngidini pemasaran otomatis kanggo nampilake prilaku pelanggan supaya para pemasar bisa fokus wektu kanggo tugas sing luwih penting. Infographic iki, dening Mesin Kisi, nggambarake data ing sekitar Analytics lan otomatisasi, lan cara nggunakake senjata rahasia kasebut kanggo nggawe rencana pemasaran sing luwih apik.

Otomatisasi Pemasaran lan Analytics Prediktif

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.