Otoritas Bangunan kanggo Nggoleki

infographic mesin bangunan wewenang

Aku wis dadi pendhukung suwene optimisasi mesin telusuran wis suwe, nanging pengalamanku dhewe bubar karo Martech sajujure ngatasi kasenenganku. Aku rumangsa yen SEO minangka sarana ideal kanggo nambah lalu lintas amarga sampeyan bisa ngontrol. Pancen bener sejatine, nanging mung bakal nggawa sampeyan volume telusuran kanggo topik tartamtu. Aku ngerti yen sawise entuk rangking paling dhuwur, asile asring kurang. Aku wis ora precaya karo nomer volume telusuran Google sing gedhe banget lan aku wis ora percaya karo upaya sing dibutuhake supaya bisa pangkat luwih apik.

Apa tegese aku mandhegake SEO? Ora. Langkah kapisan sing daklakoni karo saben pelanggan yaiku mesthekake manawa isi kasebut dibangun ing platform sing dioptimalake, yen tema wis disetel kanthi bener, lan ngerti tembung kunci lan kompetisi. Apa sing wis daklakoni yaiku usaha tambahan lan promosi menyang promosi tinimbang optimasi. Aku ora ngomong ngubungake maneh… sing sejatine ora duwe daya tarik ing industri. Aku ngomong babagan promosi konten fantastis - nganggo utawa tanpa link - liwat media lan saluran sosial.

Perusahaan bisa nyelehake atusan backlink kabeh taun suwene lan isih durung entuk rangking sing ndadekake lalu lintas relevan. Nanging, yen perusahaan nggunakake upaya sing padha kanggo nulis konten sing luar biasa, promosi lan ningkatake konten kasebut, kita bakal nambah jumlah pengunjung sing relevan… lan tarif konversi sabanjure. Pratelan sing luwih jero saka aku yaiku ... dakkira search engine optimization wis dadi industri sekarat. Yen ora liya, dina-dina kasebut bakal dietung.

Infographic iki saka Pangukuran vertikal ngandhani langkah-langkah sing ditindakake perusahaan kanggo nggawe otoritas situs. Aku ngajak sampeyan ora nggatekake bagean mesin telusuran lan mung ngupayakake nggawe konten gedhe lan promosi liwat saluran sing diterangake mbangun panguwasa… Kanthi tanpa telusuran!

wewenang bangunan seo

Internet Marketing Infographic by Pangukuran vertikal.

4 Komentar

  1. 1

    Aku gumun karo sawetara situs paling gedhe sing aku ora nemokake blog ing blog kasebut.

    Khusus kanggo bisnis cilik lan menengah, Blog minangka jalur urip.

    Muga-muga dheweke bisa sinau!

    • 2

      Bubar aku maca manawa kurang saka 30 persen perusahaan sing duwe blog (kayane bisa uga kurang). Ing pungkasan skala, udakara 70 persen perusahaan Fortune duwe blog. Isih akeh ruangan kanggo perusahaan sing bisa nulis konten sing apik supaya bisa mbuktekake.

  2. 3

    Aku biasane nulis konten kanggo jaringan sosial bisnis. Tim teknologi pengin luwih akeh SEO, luwih akeh tembung kunci (ora, iku bubar, nanging aku ngerti sebabe sampeyan mikir), luwih akeh upaya sing mbuwang-mbuwang mesin telusuran.

    Rencanaku kanggo nambah konten anyar 2-4 kaping saben minggu, apa 300 tembung utawa 3000 tembung ora penting - kabeh sing penting yaiku informasi, relevan, lan narik kawigaten. Rencanaku arep nyedhiyakake barang-barang sing pengin dienggo wong liya. 

    Sing sedih yaiku nggunakake CMS kepemilikan, dadi ora duwe blog, pangowahan CMS sing dakkarepake minangka masalah pangembangan, lan situs kasebut angel golek daya tarik.
    Search Engine Optimization = Apik
    Organisasi Keterlibatan Sosial = Luwih Apik

    Aku ora gumun yen akeh perusahaan sing ora duwe blog - para teknisi isih ngupayakake nggoleki lan ngapusi Google, nalika mesthine kudu golek sosial minangka cara kanggo narik kawigaten para pelanggan lan klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.