Peran Media Digital ing Pemasaran

marketing digital tengen

Nalika pariwara pindhah menyang digital, para pemasar ngupayakake ngitung alokasi anggaran pemasaran sing optimal. Ora mung kanggo nggayuh target apa wae, nanging uga nggunakake keuntungan saka saben media kanggo nyadari investasi pemasaran. Infographic iki nggambarake elemen data kunci uga proses sing digunakake para pemasar kanggo entuk tengen.

Media digital kanthi cepet dadi favorit para pemasar. Ing taun 2017, pariwara digital kira-kira regane $ 171 Milyar, kanthi luwih saka seprapat belanja pariwara global. Iki nuduhake kenaikan 70% saka level saiki. Ing AS, belanja iklan ing Internet nyalip kabeh media kajaba televisi siaran ing taun 2011.

Capgemini Consulting nerbitake ebook kanthi asil lengkap, Peran Digital ing Campuran Media: Ngerteni Pemasaran Digital lan Cara Nggawe Kanan.

Infografis-Digital-Media-Campuran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.