Munculé Iklan Native Sosial lan Seluler

Screen Shot 2013 12 16 jam 10.33.49 AM

Kanthi tambah akeh popularitas smartphone, luwih akeh wong nggunakake piranti seluler kanggo mriksa akun sosial tinimbang desktop. Pemasar cerdas njupuk keuntungan saka shift iki kanthi nambah belanja kanggo pemasaran seluler, lan nggabungake pariwara kanthi lancar menyang feed sosial para target target karo pariwara asli.

Ing AS taun kepungkur, luwih saka $ 4.6 milyar digunakake kanggo pariwara media sosial, 35% yaiku iklan asli sosial. Diprediksi yen ing taun 2017, angka iki bakal mundhak nganti meh $ 11 milyar, kanthi pariwara pribumi sosial kalebu 58% saka belanja kasebut. Ing wektu sing luwih cepet, 66% agensi, lan 65% pemasar, ujar manawa dheweke cukup larang pariwara asli ing paruh kapindho taun iki.

Ing 2014, para pemasar lan agensi uga bakal ngganti belanja iklan ing media. Mayoritas bakal nambah belanja kanggo iklan seluler, media sosial, lan digital, dene koran kabel, siaran, majalah, lan koran nasional bakal ngalami penurunan sing paling gedhe.

Wah, kuwi sawetara data serius, eh? Untunge, LinkedIn ngilangi tokoh-tokoh kasebut lan ramalan kasebut dadi visual sing migunani ing ngisor iki. Nalika sampeyan ngrumusake lan nyetel anggaran sajrone taun, priksa manawa sampeyan ngetrapake proyeksi lan taktik kasebut.

Grafis LinkedIn -Klompok Native Native

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.