2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kasunyatan manawa kabeh wong bisa nuduhake konten visual kanthi gampang saiki bisa uga duwe peran gedhe ing babagan iki. Umume ponsel saiki duwe kamera sing apik lan bisa enggo bareng bareng foto kanthi sambungan sosial. Jangkoan perhatian pangguna bisa uga dadi faktor gedhe. Wong luwih seneng ndeleng gambar tinimbang teks, amarga ora pengin njupuk wektu nyata kanggo maca teks kasebut.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.