Munggah saka Mobile Commerce, lan Mupangate kanggo Pemasar

Baynote mCommerce AKHIR 2

Saiki konsumen bisa tuku online kapan wae, lan ing endi wae sing duwe sinyal seluler utawa wifi, perusahaan sing paling sukses ngoptimalake platform seluler kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan. Mung sawetara taun kepungkur, pengecer wiwit mikir babagan marketing email minangka pendekatan sing meh mati, nanging bubar anyar M-commerce wis mbuktekake kanthi suwalike.

Nyatane, kanggo saben $ 1 sing diinvestasikan ing pemasaran email, bathi rata-rata yaiku $ 44.25, lan seket persen kabeh mbukak unik kanggo situs ritel kedadeyan ing smartphone lan tablet. Konsumen seluler mbuwang 48% wektu ing situs e-commerce, kanthi 1 saka 10 dolar e-commerce sing digunakake liwat smartphone utawa tablet. Ing 2013, perusahaan-perusahaan kasebut entuk dhuwit paling gedhe saka penjualan seluler yaiku Apple, Amazon, QVC, Walmart, lan Groupon Goods, sing mbuktekake manawa pemasaran email bisa urip maneh yen para pengecer nyedhiyakake pengalaman seluler sing luar biasa.

Baynote nggambarake sepira kuat babagan pemasaran seluler, ing infographic ing ngisor iki.

Munggah saka Mcommerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.