Mbalik investasi kanggo SEO

roi seo

Infographic saka DIYSEO babagan laba investasi optimisasi mesin telusuran iki bisa uga ngasilake luwih akeh pitakon tinimbang wangsulan sing sejatine. Aku mesthi curiga nalika ndeleng pratelan kemul manawa siji saluran luwih apik tinimbang kabeh liyane ... kayane sampeyan kudu ninggali kabeh media liyane? Mangkene sawetara pengamatan:

  • Apa iki mung diukur saka siji kampanye? Kanthi tembung liyane ... nalika lagi ngukur pengaruh pemasaran email, apa nambahake nilai umur pelanggan lan tuku sabanjure sing bakal ditindakake? Aku mikir dheweke bisa uga ora kejawab!
  • Adhedhasar rong situs, iki kesimpulan kanggo kabeh bisnis? Aku mikir ora!
  • Kepiye uga program bayar-per-klik? Pira umure? Apa skor pariwara kasebut? Apa padha ngubungake pesen tartamtu menyang kaca kebangkrutan sing dioptimalake konversi kanggo nggedhekake pengembalian?
  • Sepira kompetitif istilah tembung kunci lan suwene wektu supaya perusahaan bisa pangkat kanthi apik?
  • Apa investasi ing SEO kalebu biaya kabeh konten, desain lan promosi situs saliyane mung ngoptimalake?

Aku ora yakin manawa SEO kudu dadi faktor sing dominan ing strategi pemasaran online. Suwe-suwe, kanthi optimasi ing situs lan promosi off-site, perusahaan bisa nambah jumlah lead, kualitas lead, lan nambah biaya saben timbal kanggo nggedhekake Return on Investment. Nanging, IMO, infographic iki bisa uga nggawe sawetara wong duwe kesimpulan sing beda.

seo ngasilake investasi

3 Komentar

  1. 1

    Infographic kasebut dikirim ing wulan Desember 2009. Sanajan aku ora ngandhani informasi kasebut akurat utawa ora akurat, data bakal basi ing pasar iki kanthi cepet amarga owah-owahan teknologi lan tren.

    Media Sosial mesthi wis pengaruhe ing ROI nanging ora ana hubungane karo infographic iki.

    Wayahe njupuk gambar liyane data sing padha iki lan mbandhingake. Pangaruh media sosial lapisan menyang grafis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.