Tren Konsumen Sosial Ponsel Restaurant 2012

restoran mosoco

Wis akeh bukti babagan pengaruh seluler babagan tren belanja ritel sing khas, nanging kudu dielingi manawa tindak tanduk Pelanggan Sosial Seluler (MoSoCo) uga duwe pengaruh gedhe ing restoran lan layanan perhotelan!

Platform lan tablet seluler wis dadi produk adaptasi teknologi iki, lan ora nggumunake manawa merek restoran, panganan & perhotelan bisa dikepengini. Ing Laporan Tren Konsumen Sosial Ponsel sing diwenehake dening DigitalCoCo lan Indeks Media Sosial Restoran, kita bakal ndeleng merek endi sing nggunakake lanskap seluler lan sosial sing anyar kanggo keterlibatan konsumen. Saka Tren Konsumen Sosial Ponsel taun 2012

mosoco 2012

One comment

  1. 1

    Iki data sing pancen terkenal, lan ora mung kanggo industri restoran. Aku rumangsa bisa ngomong akeh kanggo bisnis cilik, masarakat wiwit aktif dadi sosial karo papane lan apa sing disenengi lan ora disenengi. 2 asil telusuran kaping pisanan kanggo kula yaiku sing penting ing papan: Lokasi banjur Ulasan. Data sing apik kanggo bisnis cilik sing kudu digatekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.