Kekuwatan Penambangan Data lan Sistem Dhukungan Keputusan

penambangan data sistem dhukungan tradisional

Infographic iki saka Institut Teknologi New Jersey nggambarake Sistem Dhukungan Penambangan Data lan Keputusan, sing nemtokake papat proses sing beda ing sistem umum.

  • Manajemen Data - nglumpukake informasi sing kasedhiya perusahaan saka dodolan, cathetan, lan laporan pelanggan.
  • Manajemen model - upaya nggawe kesimpulan saka strategi bisnis sing ana kanggo ngerti apa sukses utawa ora.
  • Mesin Pengetahuan - katon kanggo nggawe paradigma anyar kanggo sesambungan karo tren.
  • Antarmuka Panganggo - ngidini interaksi ing data kasebut dhewe.

Sing pertama, manajemen data, nglumpukake informasi sing kasedhiya perusahaan saka penjualan, cathetan, lan laporan pelanggan. Manajemen model nyoba nggawe kesimpulan saka strategi bisnis sing ana kanggo ngerti apa sukses utawa ora. Mesin pengetahuan katon nggawe paradigma anyar kanggo sesambungan karo tren. Pungkasane, antarmuka panganggo ngidini interaksi ing data kasebut dhewe. Saben bagean sistem bisa mbukak bagean liyane.

data-mining-infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.