Penguin 2.0 Cara Tetep ing Sisih Google sing Apik

Layar layar 2013 06 19 ing 3.21.57 PM

Ora nganti sewulan wiwit nganyari telusuran paling anyar Google diluncurake, lan sanajan teknologi Penguin 2.0 sing nglawan spam durung diimplementasikake kanthi lengkap, mula wis nyebabake kuatir.

Pemasar konten ora kudu putus asa anggone ngrancang tetep ana ing sisih aman Google. Miturut data sing dikompilasi ing Marketoinfographic paling anyar, Google Tuku Kebun Binatang, tegese ngilangi teknik SEO sing ora dikepengini kayata spamming link, pangalihan licik utawa jubah, lan mung tetep ing taktik topi putih sing regane dhuwur.

Khusus, situs web sing fokus ngasilake konten sing relevan lan unik, nalika ngoptimalake situs web sing cocog, backlink sing bisa dipercaya lan sinyal sosial sing kuwat ora bisa ngrasakake panase Penguin 2.0. Konten sing diupdate kanthi terus-terusan, wektu mbukak kaca web kanthi cepet lan tautan sing dipercaya saka situs web sing terkenal uga minangka cara kanggo mesthekake pengaruh minimal.

Mangkene tampilan lengkap babagan apa sing wis disimpen Google:

Google Tuku Kebun Binatang

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.