Blanja Liburan Online

infographic blanja liburan online

Blanja online saya akeh taun… lan durung ana sing mudhun alon-alon. BlueKai wis nerbitake infographic ing ngisor iki minangka persiyapan kanggo musim blanja liburan iki kanthi online.

Saka infographic: Dagang online duwe peran luwih gedhe ing musim blanja preinan meh saben taun wiwit digawe. Nanging amarga pemasaran Internet dadi luwih canggih [lan konsumen dadi luwih pinter ing web], blanja plancongan ngalami transformasi sing jero. Ing ngisor iki minangka tren utama saka musim blanja 2010 sing nerangake babagan owah-owahan perdagangan liburan online.

Blanja BlueKai

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.