SEO Negatif Dianggo!

nyoba seo negatif

Swara setaun kepungkur, aku nulis babagan industri SEA… Pembunuhan Mesin Telusuran. Ora duwe istilah sing ana gandhengane nganti nganyari algoritma paling anyar. Saiki dikenal minangka SEO Negatif… Lan Google bisa uga nemoni masalah gedhe amarga sejatine bisa digunakake. Wong-wong ing Papan Enak nglakokake tes ing ngendi dheweke tuku akeh link sing ora apik ... lan banjur ngilangi peringkat situs sing dituju. Mangkene rincian ing infographic iki sing wis dirilis:

metode tes seo negatif infographic

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.