Pengaruh Mobile lan Tablet Gifting

hadiah tablet

Nalika lagi ndeleng paningkatan panggunaan seluler kanthi gedhe kanggo riset tuku lan ngukur kenaikan blanja sabanjure liwat piranti seluler lan tablet, akeh tuku kasebut dudu kanggo pemilik piranti kasebut. Gifting seluler minangka kategori sing saya akeh - sing entuk manfaat saka kabeh wong saka Amazon lan Facebook.

Sajrone musim liburan, ewu piranti seluler didol lan diwenehi hadiah, lan aktivasi langsung lan panggunaan piranti anyar kasebut nyebabake pengaruh ing pasar seluler. Laporan khusus iki mriksa efek adopsi piranti anyar ing platform Millennial Media sajrone minggu liburan ing Desember 2012. Saka Pengaruh Mobile Gifting.

Pengaruh Mobile Gifting 2012

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.