Pengaruh Mobile lan Tablet Gifting

hadiah tablet

While we're seeing a huge increase in the use of mobile devices for researching purchases and measuring subsequent increases in shopping purchases via mobile and tablet device, many of those purchases aren't for the owner of the device. Mobile gifting is a growing category – taken advantage of by everyone from Amazon lan Facebook.

Sajrone musim liburan, ewu piranti seluler didol lan diwenehi hadiah, lan aktivasi langsung lan panggunaan piranti anyar kasebut nyebabake pengaruh ing pasar seluler. Laporan khusus iki mriksa efek adopsi piranti anyar ing platform Millennial Media sajrone minggu liburan ing Desember 2012. Saka Pengaruh Mobile Gifting.

Pengaruh Mobile Gifting 2012

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.