Seni Check-In Mobile

Seni Priksa sadurunge

Aku ora yakin apa aku kalebu minoritas ing layanan geografis, nanging aku seneng nggunakake Foursquare lan mriksa ing endi wae. Sing lucu yaiku aku ora asring nuduhake check-in, uga ora nate njupuk kauntungan saka spesial sing ditawakake. Dadi, kenapa aku nglakoni? Hmmm… Aku durung ngerti. Aku seneng kasunyatan manawa versi paling anyar saka aplikasi Foursquare njaluk aku mriksa nalika aku cedhak karo lokasi sing wis dakkunjungi.

Kayane aku pancen durung ngerti babagan nyata aplikasi pamriksa. Kanthi njaga rekaman kalorone sampeyan ana ing endi lan ing endi sampeyan kerep, ora suwe sadurunge aplikasi kasebut menehi rekomendasi. Mbok menawa yen aku ing bagean kutha lan sawetara wong ing toko kopi, aplikasi kasebut kudu menehi katrangan manawa dheweke ana ing cedhak lan njaluk aku gabung. Iklan push lan push notifikasi lan rekomendasi bisa nambah layanan kasebut (lan menehi aku seneng babagan mriksa kabeh wektu).

Facebook, Yelp, Google lan Foursquare: Dheweke (lan akeh app liyane) ngidini pangguna mriksa ing lokasi lan ngumumake menyang kanca ing papane. Jumlah wong sing mriksa cukup sithik dibandhingake karo sing melu kegiatan seluler liyane, nanging saya akeh, uga karo jumlah bisnis sing nggunakake layanan kasebut kanggo dipasarake menyang pelanggan anyar lan sing wis ana.

Intuit wis nyedhiyakake infographic lan postingan blog sing apik iki kanthi tips supaya luwih bisa mriksa konsumen.

Seni Priksa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.