4 Kunci Kampanye Seluler sing Sukses

kampanye seluler

Wong ing Milo wis rampung maneh karo infographic iki, menehi bukti yen biaya murah lan ngasilake kampanye pemasaran seluler kudu dadi strategi ing bisnis cilik kabeh wong.

Saiki, 46 persen kabeh wong diwasa AS duwe smartphone, lan luwih saka separo nggunakake piranti kasebut kanggo blanja kanthi online. Nalika konsumen seluler iki browsing lan tuku, bisnis tanpa konkrit seluler ilang.

Bebarengan karo sawetara statistik penting, Milo uga nyedhiyakake 4 tombol kanggo kampanye seluler sing sukses:
140612 MILO CALLMEMAAYBE 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.