Kepiye Aplikasi Ponsel Ngganti Jagad

statistik aplikasi seluler

Kita wis nulis babagan aplikasi seluler lan kenapa beda-beda. Ora kaya desktop sing nawakake multi-tasking, aplikasi seluler biasane duwe perhatian lengkap saka pangguna. Aplikasi seluler nawakake pengalaman pangguna sing beda banget. Pirang ewu pangguna wis ndownload lan melu App ing iPhone lan Droid lan statistik beda banget nalika nindakake kegiyatan.

Kanggo umume perusahaan, nggawe aplikasi durung dadi pilihan ing jaman kepungkur - regane puluhan ewu dolar. Nanging, platform app wis berkembang lan signifikan lan biaya saya mudhun. Ora prelu njaluk aplikasi sing wis diprogram maneh. Wong sing nggawe aplikasi kita, Postano, duwe back-end sing bisa nampung meh kabeh sistem manajemen konten lan front-end sing bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan. Dheweke nindakake karya sing luar biasa - lan koleksi platform lan teknologi kalebu saka piranti seluler nganti tampilan visual wektu nyata sing bisa nutupi kabeh tembok. Wong sing keren!

iki infographic saka Aplikasi Ndhuwur nyedhiyakake statistik global babagan distribusi lan panggunaan aplikasi. Aja ngetung nggawe aplikasi seluler utawa pariwara liyane. Iki platform sing luar biasa kanggo interaksi karo prospek sampeyan!

Aplikasi-Cara-Ponsel-Nduwe-Owahi-World

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo infographic sing migunani iki. Statistik kasebut kanthi jelas nuduhake tren saiki babagan distribusi lan panggunaan aplikasi, mula penting kanggo perusahaan sing pengin ngembangake pengaruhe ing platform iki. Aku kaget ndeleng akeh aplikasi olahpesen sing duwe pangguna luwih akeh tinimbang Skype.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.