Pemasaran Buzzwords saka Mashable

tembung kunci pemasaran

Wong ing Mashable nggabungake infographic iki ing 30 dina Buzzwords Pemasaran. Minangka wong lanang sing ora tahan marketing ngomong, Aku seneng nalika ndeleng kanthi becik pemasaran BS. Nanging aku bakal jujur, lan ngakoni manawa aku mikir infographic iki bisa uga kebak.

Katemtuan kaya marketing agile, infographic lan gamification ora tembung kunci pemasaran, istilah kasebut nyata sing kudu dingerteni saben pemasar. Lan masalah sing paling gedhe yaiku istilah kasebut Wangsul ing Investment kadaptar minangka tembung kunci. ROI dudu tembung kunci ... iku kabutuhan mutlak. Kita terus ndeleng agensi lan bisnis sing ora ngawasi labase investasi gagal. Lan nalika ROI gagal, bisnis bakal mateni - ora mung pemasaran.

Sawetara istilah liyane sing cocog, nanging isih ora apik. Aku seneng istilah isi cemilan… kita asring nuduhake minigraphics - infografis sing fokus banget ing siji data tinimbang kabeh crita. Konten cemilan bisa uga katon luwih apik lan nuduhake tumindak sing dikonsumsi. Proposisi nilai lan KPI bisa uga dadi tembung kunci nanging penting amarga para pemasar fokus pesen lan ngukur asile.

Buzzwords Pemasaran

2 Komentar

  1. 1

    Seneng karo dhaptar sampeyan, tembung-tembung kasebut ora umum kanggo aku, mula aku migunani banget yen bisa dingerteni luwih akeh.

  2. 2

    Dhaptar apik banget lan nglipur Doug. Umume kita duwe kaluputan nggunakake paling ora sawetara frasa iki. Minangka pangeling-eling babagan game perusahaan ing taun 90an pungkasan sing diarani Buzzword Bingo. Cocog kanggo telpon dawa utawa rapat ing saindenging perusahaan. Sawetara bisa uga kelingan. Isih nggawe aku gremengan nalika mikir. Aku setuju karo sampeyan babagan ROI minangka kabutuhan, nanging aku sejatine bias 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.