Pemasaran Buzzwords saka Mashable

tembung kunci pemasaran

Wong ing Mashable nggabungake infographic iki ing 30 dina Buzzwords Pemasaran. Minangka wong lanang sing ora tahan marketing ngomong, Aku seneng nalika ndeleng kanthi becik pemasaran BS. Nanging aku bakal jujur, lan ngakoni manawa aku mikir infographic iki bisa uga kebak.

Katemtuan kaya marketing agile, infographic lan gamification ora tembung kunci pemasaran, istilah kasebut nyata sing kudu dingerteni saben pemasar. Lan masalah sing paling gedhe yaiku istilah kasebut Wangsul ing Investment kadaptar minangka tembung kunci. ROI dudu tembung kunci ... iku kabutuhan mutlak. Kita terus ndeleng agensi lan bisnis sing ora ngawasi labase investasi gagal. Lan nalika ROI gagal, bisnis bakal mateni - ora mung pemasaran.

Sawetara istilah liyane sing cocog, nanging isih ora apik. Aku seneng istilah isi cemilan… kita asring nuduhake minigraphics - infografis sing fokus banget ing siji data tinimbang kabeh crita. Konten cemilan bisa uga katon luwih apik lan nuduhake tumindak sing dikonsumsi. Proposisi nilai lan KPI bisa uga dadi tembung kunci nanging penting amarga para pemasar fokus pesen lan ngukur asile.

Buzzwords Pemasaran

2 Komentar

  1. 1

    Tresna dhaptar sampeyan, tembung-tembung kasebut ora pati ngerti karo aku, mula aku rumangsa migunani banget kanggo luwih ngerti.

  2. 2

    Banget lan nglipur dhaftar Doug. Umume kita guilty amarga nggunakake paling sethithik sawetara frasa kasebut. Iku jenis ngelingaken kula saka game perusahaan pungkasan 90s telpon Buzzword Bingo. Sampurna kanggo telpon dodolan dawa utawa rapat-rapat perusahaan. Sawetara bisa uga ngelingi. Isih nggawe aku mringis nalika aku mikir bab iku. Aku setuju karo sampeyan bab ROI minangka kabutuhan, nanging aku diakoni bias 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.