Aliran Kerja Otomatisasi Pemasaran

alur kerja otomatisasi pemasaran

Neolane wis nggawe infographic iki minangka cara sing nyenengake para pemasar kanggo njelajah kemungkinan alur kerja otomatisasi pemasaran. Pelanggan njupuk jalur perawatan sing beda-beda lan analogi subway iki pancen bisa digunakake kanggo mbayangake.

Saben jalur kereta bawah tanah nuduhake macem-macem kategori otomatisasi lan kalebu jalur sing direncanakake, jalur prilaku, jalur multi-tutul, jalur transaksional lan jalur internal. Stasiun ing jalur kasebut nemtokake akeh jalur standar sing bisa digunakake organisasi minangka titik tutul.

Aliran Kerja Otomatisasi Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.