5 Teknik Kanggo Nggawe Email Sampeyan

konten email langsung

Kanthi luwih saka 68% kabeh email dadi SPAM, ora mung angel nggawa email sampeyan menyang kothak mlebu, mbukak lan konten sing diklik mbutuhake cukup perhatian. Nggunakake konten email langsung bisa uga minangka strategi sing nggawe email sampeyan dadi ndhuwur.

Kalebu konten email langsung sing adaptasi ing wektu nyata minangka kunci kanggo ngirim informasi sing relevan karo para pelanggan ing wektu sing tepat. Ing infographic ing ngisor iki, kita nuduhake limang jinis konten email langsung lan cara nggabungake ing kampanye email sabanjure. Saka Infographic Lyris, Konten Email Langsung: 5 Teknik Kanggo Nggawe Email Sampeyan.

Timer mundur, target lokasi, penargetan piranti, optimalisasi gambar lan cuaca bisa dadi elemen sing mbantu email sampeyan misuwur.

Infographic Konten Konten Langsung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.