Playbook Akuisisi Link

playbook akuisisi link

Sanalika sawetara wong ngerti manawa link ing situs eksternal bisa ningkatake pangkat Google, industri SEO njeblug kanthi tuwuh. Pasar miliaran dolar lan Google cepet ora bisa ngontrol pangguna kanthi asil sing apik. Dadi kontes sapa sing mbayar paling akeh backlink. Matur nuwun, kanggo pemasar sing pantes, iki Curang SEO umume dihentikan. Pangowahan algoritma Google wis ngrampungake link sing kurang diselehake lan malah wiwit menehi penalti marang perusahaan ing papan sing ditemokake tautan sing ora wajar.

Tautan sing ditrapake kanthi tujuan ngowahi utawa ngapusi asil telusuran minangka nglanggar Pedoman Webmaster Google.

Lan aja percaya karo sapa wae sing ujar yen sampeyan bisa tuku konten nganggo tautan lan piye wae ora nglanggar syarat kasebut. Yen target konten sing dituku yaiku nyelehake link kasebut, sampeyan isih nglanggar Syarat Layanan Google!

Infographic iki, Taktis Touchdowns - Playbook Akuisisi Link, minangka infographic sing apik sing nerangake tantangan, pedoman, lan kesempatan kanggo nggawe link kanthi alami. Jawaban, mesthine kudu lali link kabeh lan mung fokus ing upaya ngembangake konten sing luar biasa.

Konten gedhe dituduhake. Nuduhake rampung ing jaringan sing gegandhengan. Nuduhake sing cocog nyebabake link sing relevan. Peringkat drive link sing relevan.

akuisisi link

2 Komentar

  1. 1

    Panganggone terminologi bal-balan sing apik kanggo ngerti babagan praktik bangunan link sing apik lan ala kanthi cara sing unik. Dudu penggemar Peyton Manning (asale saka New England) nanging aku bisa ngrasakake! Aku seneng banget babagan "nyebarake bal". Kanggo nambah visibilitas lan entuk tautan kanthi alami, sampeyan kudu nggawe konten produk ing properti web sing dudu duweke sampeyan.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.