Pemasar Minggir mungsuh Kanan

pemasar otak

Infographic iki saka Marketo pancen pinter yen ora nuduhake.

Psikolog lan ahli teori pribadine wis suwe percaya bakal ana bedane antarane sisih tengen lan kiwa otak. Sisih tengen otak sampeyan tanggung jawab kanggo kreativitas, dene sisih kiwa nangani rincian lan implementasine. Sisih kiwa minangka analitis nalika sisih tengen artistik. Minangka pemasar, jinis pemikir sampeyan nuntun kampanye sing sampeyan desain. Dadi jinis pemasar apa sampeyan?

Aku kepengin nganggep awake dhewe cukup imbang ... nalika ora duwe bakat kreatif, mula aku tresna banget karo pengaruh kreativitas ing pemasaran. Cukup ... wong wis kesel karo arus utama, mula yen mikir njaba nomer bisa nguntungake klien utawa merek sampeyan!

Marketer Brain Infographic

8 Komentar

  1. 1

    Iki pancen pos sing apik, Douglas. Lan narik kawigaten tenan babagan pengaruh kreatifitas sing apik babagan pemasaran lan kepiye tren media sosial nggawe dheweke luwih apik. Siji bab sing aku sinau sadurunge dadi penulis laris lan sadurunge Majalah Inc milih perusahaanku minangka salah sawijining perusahaan sing paling cepet yaiku ngetrapake kreativitas menyang kampanye pemasaran nggawe faktor wow lan nambah luwih akeh rega kanggo para pelanggan. 

    • 2

      Daniel - sampeyan pancen bener. Aku wis ndeleng perusahaan sing duwe desain apik lan apik tenan mlayu metu saka kompetisi! Matur suwun sanget kanggo mampir situs - kita kudu enggal nuduhake ing acara radio!

  2. 3

    Hei Doug!
    Matur nuwun kanggo ngirim! Aku dhewe kalebu ing kategori pamasar otak tengen. Nanging, apik banget kanggo ndeleng atribut sing bisa dakkirim!

    Sugeng Warsa Enggal kanggo sampeyan!
    Jason

  3. 4

    Infographic iki ngasilake asil sing ora dikarepake. Aku nulis lan mangan nganggo tangan kiwaku, lan nindakake apa wae kanthi bener. Kangge, komentar infografis ing bagean "otak" saka grafis mesthi cocog karo aku minangka jinis kreatif "brained tengen". Nanging, saben kategori pemasaran ing ngisor iki nggambarake aku dadi pemasar "otak kiwa". Aku bakal mikir babagan iki kanggo sawetara wektu.

  4. 6

    Sajrone urip profesional, aku wis dadi Analis Sistem lan
    Programmer, kanggo seneng-seneng aku minangka seniman sing apik - salah sawijining buku favoritku yaiku Drawing
    Sisih tengen otak. Saiki aku sinau Marketing; artikel iki duwe
    maringi kula perspektif anyar babagan kabutuhan pendekatan sing seimbang
    Marketing

    • 7

      @ twitter-259954435: disqus Aku wis ngerteni manawa akeh wong sing duwe talenta sing kerja bareng ing industri iki duwe hobi kreatif ing sanjabane pakaryan ... seni, musik, lsp. Pancen nyenengake yen praktik kreatif kasebut nggawa kanggo karir sing apik nggunakake loro-lorone!

  5. 8

    Matur nuwun kanggo nuduhake iki, Douglas. Nyambungake titik kanggo kula.

    Hipotesis kula: otak kiwa luwih akeh tinimbang wong sing duwe otak tengen kanthi pemasaran minangka salah sawijining cara kanggo nyuntikake campuran otak kiwa. Mupangat yen kita duwe panjaluk alami supaya percaya karo prekara sing bisa diukur, nyata, lan sing nambah nilai pemegang saham. Apa sampeyan ngerti manawa ana statistik kaya ngono? Uga, kepiye hubungane karo kepribadian lan tumindak utawa tumindak?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.