14 Statistik kanggo Mbenerake Pemasaran Konten

investasi pemasaran konten

Kita asring makarya karo wong sing duwe masalah kanggo ngerti mupangat pemasaran konten. Dheweke bisa uga pariwara ing media tradisional utawa nyopir dodolan karo tim outbound sing fantastis. Sanajan kita ora nentang apa-apa, investasi kasebut beda banget. Kanthi pariwara, pamirsa diduweni wong liya lan sampeyan mbayar premium kanggo ngakses pamirsa. Sampeyan dudu panguwasa utawa sumber sing dipercaya. Lan kanthi penjualan metu, biaya sampeyan sebanding karo volume penjualan sing dikarepake. Penjualan luwih akeh mbutuhake luwih akeh wong (utawa wong sing luwih larang).

Pemasaran konten kaya investasi finansial sing sampeyan lakoni. Saben konten utawa interaksi minangka saham sing dituku kanggo masa depan sampeyan. Nalika ngembangake pemasaran konten, investasi saya tambah. Saben wulan, sampeyan duwe luwih akeh konten sing digunakake kanggo nggawe kapercayan, panguwasa lan pamirsa utawa komunitas sampeyan dhewe. Sawise sawetara wektu, komunitas kasebut wiwit ngupayakake sampeyan kanthi luwih dodolan.

Mbenerake investasi jangka panjang mbutuhake sawetara statistik sing mantep, lan Smart Insights wis rampung. Download sing pandhuan lan template kanggo nggawe kasus bisnis kanggo investasi ing pemasaran digital kanggo pendekatan sing luwih kuantitatif - lan carane uga bisa menang argumen emosi. Ing ngisor iki sawetara statistik pendukung sing wis digabungake:

investasi-konten-marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.