Ngerti Pangguna iPhone

jinis pangguna iphone

Ora ana sangsi babagan pengaruh manawa iPhone merevolusi industri smartphone. Aku tuku iPhone kanggo anakku, nanging layar amba lan integrasi Google sing mulus ing Thunderbolt (Android) pancen kakehan banget, mula aku ora nggayuh arah kasebut. Nanging anakku pancen seneng banget karo iPhone, lan sejatine ora bisa lunga ngendi wae tanpa iku. Infographic saka PaidViewpoint.com nyedhiyakake sawetara wawasan babagan pangguna iPhone, cara nggunakake piranti, retensi, lan apa sebabe nganyari. Juri isih metu ing IPhone 4S lan apa cocog karo panjaluk para penggemar Apple. UPDATE: Sales wis ngluwihi 1 yuta telpon, mula dak kira!

IPhone infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.