Infografis PemasaranPemasaran Seluler lan Tablet

Ngerti Pangguna iPhone

Ora ana sangsi babagan pengaruh manawa iPhone merevolusi industri smartphone. Aku tuku iPhone kanggo anakku, nanging layar amba lan integrasi Google sing mulus ing Thunderbolt (Android) pancen kakehan banget, mula aku ora nggayuh arah kasebut. Nanging anakku pancen seneng banget karo iPhone, lan sejatine ora bisa lunga ngendi wae tanpa iku. Infographic saka PaidViewpoint.com nyedhiyakake sawetara wawasan babagan pangguna iPhone, cara nggunakake piranti, retensi, lan apa sebabe nganyari. Juri isih metu ing IPhone 4S lan apa cocog karo panjaluk para penggemar Apple. UPDATE: Sales wis ngluwihi 1 yuta telpon, mula dak kira!

IPhone infographic

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web