Statistik Pesen Teks Internasional

statistik sms internasional

Ana 4.2 milyar pangguna seluler nggunakake olahpesen teks ing saindenging jagad…. iku 3 saka saben 4 wong ing Bumi! Iki uga nggawe olahpesen teks dadi layanan data sing paling populer ing nomer # 1 ing saindenging jagad kanthi 6.1 triliun tweet sing dikirim taun kepungkur. Kasunyatane 48 yuta wong duwe ponsel… nanging TANPA listrik, asring nggunakake batere mobil kanggo ngisi daya hp. Kanthi tuwuhing smartphone ing Amerika Serikat, akeh wong sing ngilangi olahpesen teks nanging mung siji teknologi umum ing antarane kabeh telpon ing pasar (njaba telpon sing nyata).

Aja ngilangi kekuwatan olahpesen teks - kita duwe pelanggan platform pemasaran real estate sing adol akeh omah nggunakake olahpesen teks minangka bagean saka campuran media. Uga, kita duwe restoran utama sing nggawa wong-wong menyang lawang nggunakake pesen teks. Doug malah nggunakake olahpesen teks nalika ngomong… dheweke duwe Tingkat respon 24 ing sawijining pidato, njaluk para rawuh teks MKTG menyang 71813 kanggo langganan buletin.

infographic olahpesen teks

Infographic iki diwenehake menyang kita dening MBA Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.