Jumlah Data Mobile Gila Sampeyan Sampeyan Nganggo Nalika Plancong

Gambar MT1

Sapa sing butuh kertu pos nalika sampeyan bisa nggawe dhewe (gratis) ing Facebook lan Instagram? Plancongan wis berkembang lan smartphone wis dadi aksesoris plancongan sing paling penting saiki. Pungkasan taun kepungkur, lalu lintas data seluler mundhak, tekan 12 kali ukuran Internet global ing taun 2000.

Wolung puluh wolu persen turis lenggah milih smartphone minangka piranti nomer siji sing kudu ana nalika plancongan lan 59% wisatawan bisnis nganggep bakal ilang tanpa telpon sajrone seminggu. CNBC lan Condé Nast nemokake manawa kanggo para plancong, 5 kegiyatan digital paling populer tetep disambungake liwat email (75%), mriksa cuaca (72%), ngakses peta (66%), supaya bisa tetep warta (57% ), lan maca ulasan restoran (45%). Kegiatan kasebut bisa kanthi cepet nambah sawetara data gigabyte saben wulan, lan akeh sing ora cukup beruntung duwe pasokan tanpa wates, banjur ngrampungake rencana sing diwenehake.

Uga ana kesempatan unik kanggo para pemasar sing targetake para plancong, lan anyar ing kutha sing dikunjungi. Panggunaan lan panggunaan iklan seluler wis saya dhuwur sawetara taun kepungkur, lan isih akeh pemasar sing durung nyoba karo media iki.

Mophie wis nggabungake visual data sing nuduhake manawa akeh lelungan data seluler sing digunakake, bisnis utawa hiburan, lan kegiatan apa sing pengin sampeyan tambahake menyang arsenal pemasaran.

Dina ing Urip Wisatawan Data

One comment

  1. 1

    Data sing apik kanggo ngerti Kelsey. Penting, sampeyan kudu ngerti kepiye para pelancong nggunakake seluler supaya ngerti apa sing ngirim lan ngirim konten uga ngerti kudu tetep ngirim file gedhe sing ngrampungake rencana data. Jinis pemasaran kudu ningkatake pengalaman (yaiku hubungan) mungsuh pelanggan utawa calon pelanggan sing nggawe pegel.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.