Kekuwatan Pemasaran Individual

Personalisasi ing gambar digital marketing ditampilake

Elinga nalika Nike ngenalake kampanye Just Do It? Nike bisa entuk kesadharan merek lan skala kanthi slogan sederhana iki. Papan reklame, TV, radio, cetak… 'Just Do It' lan swoosh Nike ana ing endi-endi. Sukses kampanye kasebut biasane ditemtokake dening pirang-pirang wong sing bisa ndeleng lan ngrungokake pesen kasebut. Pendekatan khusus iki digunakake dening akeh merek gedhe sajrone pemasaran massal utawa 'jaman kampanye' lan umume digunakake kanggo konsumen lan nuli adol. Pemasaran massal digunakake.

Maju udakara 30 taun, ketik Internet, telpon seluler lan media sosial, lan kita lagi urip ing jaman sing beda banget. Contone, wong ngentekake $ 25 milyar kanggo tuku saka telpon lan tablet ing taun 2012 wae, 41% email dibukak ing piranti seluler lan rata-rata wong sing ngentekake nem jam sewulan ing Facebook. Teknologi digital ora ana gandhengane karo uripe konsumen lan asile, konsumen pengin luwih saka interaksi karo merek. Dheweke pengin ngrungokake merek ing saluran sing tepat, ing wektu sing tepat lan pesen sing relevan. Kanggo ndhukung iki, a survey konsumen Responsys pungkasan ditemokake ing ngisor iki:

Personalisasi Infographic

Napsu konsumen sing tambah akeh duwe hubungan pribadi karo merek mesthi ngowahi game kanggo para pemasar. Perlu teknologi canggih lan pemasaran kanthi cerdas kanggo ngembangake hubungan pelanggan jangka panjang lan pengaruh ing sisih ngisor. Saiki, para pemasar kudu ngirim pengalaman individual kanggo pelanggan ing macem-macem saluran digital - lan ing skala gedhe.

MetLife minangka conto sing apik. Yen konsumen ngunjungi situs Web MetLife kanggo takon babagan kabijakan asuransi, ing mburi layar, dheweke bakal melu program kanthi individual sing dirancang kanggo mbantu konsumen ngrampungake proses kompleks. Diwiwiti ing situs Web, nanging bisa diterusake liwat email, tampilan lan SMS kanggo kabar lan panjaluk tindakake. Sadawane dalan, olahpesen dipersonalisasi kanggo konteks tartamtu saben konsumen. Rampung, program iki ngasilake pengalaman pelanggan sing hebat, nalika nyengkuyung konsumen ngrampungake proses lan dadi pelanggan MetLife. Ing salah sawijining kasus kaya ngono karo MetLife, orkestra pesen pemasaran iki liwat saluran digital nduweni kepuasan pelanggan sing luwih dhuwur tinimbang proses tradisional sing didorong dening agen.

The Cloud Marketing Interact Responsi dibangun kanggo mbantu para pemasar nindakake orkestra pemasaran kasebut. Platform kasebut dipusatake ing saindhenging pelanggan, nemtokake cara para pemasar paling apik ing donya ngatur hubungan digital lan ngirim pemasaran sing bener marang para pelanggan liwat email, seluler, sosial, tampilan lan web. Lan, nyedhiyakake tim pemasaran kanthi solusi kolaborasi tunggal kanggo ngrancang, nglakokake, ngoptimalake lan nyusun program pemasaran multi-tahap, lintas-saluran. Cloud Marketing Interact nguatake para pemasar nggunakake data, kanthi cara, kanggo ngirim pesen sing paling relevan sing nggawe pelanggan terus tuku lan tuku sajrone siklus urip.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.