Nambah Efektivitas Proposal Penjualan

Screen Shot 2014 03 26 jam 11.16.06 AM

Ing jagad sing ana akeh macem-macem pilihan lan kabeh informasi sing kasedhiya kanthi telusuran lan klik cepet, siklus sales wis suwe banget sajrone dasawarsa kepungkur. Nyatane, ing siklus dodolan rata-rata 22% luwih dawa tinimbang limang taun kepungkur. Apa sing menehi?

Kita automasi proposal penjualan sponsor, TinderBox, pancen nate sinau Miller Heiman lan Asosiasi Manajemen Penjualan kanggo ngerteni apa tantangan organisasi sing adhep karo usulan penjualan lan siklus adol. Salah sawijining target utama panelitian yaiku golek cara kanggo nurun proses proposal penjualan sing efektif kanthi nggoleki organisasi penjualan sing sukses. Lan dheweke nerbitake panelitian kanggo seneng maca:

Download Efektivitas Proposal Penjualan ing Studi Organisasi Penjualan B2B

Kanggo pencernaan kanthi cepet, kita kerja bareng tim ing TinderBox kanggo nggawe infographic sing nuduhake kabeh temuan utama panelitian. Priksa lan sinau babagan sawetara cara penting kanggo nggawe proses proposal penjualan sing efektif.

Efektivitas Proposal Tinderbox-Infographic-Sales (1)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.