Cara Nggunakake Twitter

pratinjau howtotwitter

Sadurunge sampeyan moyoki Infographic iki, dina iki aku kerja karo klien sing butuh strategi kanggo nggarap Twitter. Aku ngira infographic iki nyedhiyakake sawetara saran apik kanggo wong sing duwe tips apik babagan kabeh. Minangka strategi bisnis menyang bisnis (B2B), aku nyaranake rong strategi sing beda kanggo para klien:

  1. Kaping pisanan, nyaranake supaya ngetutake pimpinan ing Twitter ing industri kasebut, wiwiti obrolan karo wong-wong mau, promosi tweet nalika ana kesempatan, lan nggawe hubungan karo wong-wong mau kanthi online. Sithik banget wong sing bisa gabung karo Twitter lan entuk pandherek sing cukup supaya entuk bathi kanthi langsung. Kanggo liyane, kita kudu ngakoni karo kanca lan ngenalake jaringan kanca. Kanthi meh 29k pengikut, mula aku nyoba menehi perhatian kanggo promosi wong liya! Ana sing nindakake nalika aku mung duwe sawetara!
  2. Kapindho, aku nyaranake tindakake prospek kasebut. Nalika sampeyan ngembangake basis prospek ing Twitter, bakal ana luwih akeh kesempatan kanggo sesambungan karo dheweke. Sampeyan ora bakal ngerti kapan prospek butuh pitulung ing Twitter ... ing kana nalika takon!

howtotwitter twiends

Matur nuwun kanggo wong ing Twiends kanggo infographic sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.