Cara Ngapikake EdgeRank ing Facebook

edgerank infographic

Umume perusahaan ora ngerti manawa mung bagean saka update status kaca sing sejatine dituduhake menyang pamirsa. Anyar Econsultancy kirim disebut EdgeRank ing algoritma paling penting sing sampeyan durung nate krungu.

Planner kirim minangka aplikasi Facebook sing ngidini pangguna gawe jadwal nganyari status sadurunge. Pangembang bubar nambah a Database Ideas Status menyang aplikasi sing nyedhiyakake pangguna luwih saka 3,000 nganyari status sing wis ditulis sadurunge, kabeh dirancang kanggo njaluk respons saka penggemar. Infographic anyar nggawe pemirsa lelungan nalika Hannibal, Genghis Khan lan liya-liyane nggunakake update status sing dijupuk saka basis data Post Planner supaya bisa terus berhubungan karo para penggemar.

Final infographic

Pos kasebut nyedhiyakake saran sing kuat kanggo nambah EdgeRank… sing bakal nambah visibilitas nganyari Facebook menyang pamirsa. Iki penting banget kanggo perusahaan sing kerja keras supaya bisa ngetutake pandhuan sing apik, nanging ora nemu asil sing apik. Piranti alat Post Planner minangka sing terjangkau - priksa.

Sponsor: Butuh informasi tambahan ing EdgeRank? Daniel Tan & Phil Benham nerangake
Facebook "EdgeRank" ing seri video iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.