Apa Regane SEO?

regane seo pira

SEOmoz data sing dirilis saka luwih saka 600 agensi sing nindakake SEO kanggo para klien. AYTM njupuk data lan dilebokake ing infographic, Apa Regane SEO?.

Siji takeaway sing apik banget kanggo dideleng:

Konsultan / agensi "SEO" murni bisa uga dadi perusahaan layanan "pemasaran inbound" sing luwih jembar (nawakake SEO, sosial, konten, konversi, Analytics, lsp) mundhak. Data kasebut nuduhake 150 responden (25%) ujar manawa utamane fokus ing SEO nalika jumlah sing luwih gedhe, 160 (26.7%), nawakake luwih akeh.

Iki apik banget kanggo dideleng. Miturut pendapatku, agensi pemasaran inbound nindakake tugas sing luwih apik kanggo menehi saran marang para pelanggan babagan optimalisasi mesin telusuran amarga adhedhasar asil bisnis tinimbang adhedhasar rangking. Fokus mung ing pangkat bisa nyebabake akeh masalah… kalebu cenderung gumantung karo backlinking, ora ngerti target pamirsa, lan fokus ing tembung kunci volume dhuwur tinimbang volume kurang, tembung kunci konversi dhuwur.

biaya seo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.