Kepiye Dagang Eceran Dampak Mobile?

perdagangan eceran seluler 640

Kanthi ijin saka wong sing apik ing eDigitalResearch lan PortalTech, panyedhiya dagang Inggris, kita nyedhiyakake Whitepaper anyar babagan cara seluler mengaruhi perdagangan eceran dadi Infographic Pemasaran. Kanggo ndeleng ukuran lengkap infographic, klik wae.

perdagangan eceran seluler 640

Yen sampeyan pengin nggunakake Infographic ing situs sampeyan, sampeyan kudu nggunakake kode ing ngisor iki:

Statistik cukup nyenengake. Diwenehi warta sing disenengi para pengecer Wates ditutup lan Best Buy nyusut tilas ritel, aku ora yakin apa iki warta apik utawa ala. Kayane aku pengecer gaya gudang sing larang regane bisa mlaku, nyebabake lalu lintas, lan efisiensin energi.

Yen kita bisa nggunakake smartphone kanthi efisien kanggo riset babagan keputusan tuku - lan mung ngunjungi yen pengin tuku - apa ora apik kanggo kabeh wong? Aku ora yakin bakal kelangan proyek yen distribusi lan pangiriman gudang bakal digunakake (sing bisa mbantu efisiensi energi, dakkira).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.