Kepiye Pemasar Nggunakake Media Sosial?

kepiye para pemasar nggunakake media sosial

Yen sampeyan kepengin weruh kepiye para pemasar nggunakake media sosial kanggo bisnis, Hubspot nggabungake gambar asli seko infographic kanggo nampilake sawetara asil saka 6,491 responden survey saka survey sing ditindakake Moz. Data kasebut dirilis ing a webinar gabungan antarane Hubspot lan Moz saiki. Salah sawijining stat menarik, 44.4% responden survey ujar manawa tingkat keahliane karo media sosial ana ing majeng or pakar level!

panggunaan media sosial infographic seomoz hubspot 2012

Infographic saka: Piranti Lunak Pemasaran HubSpot. Sanggahan: Kita afiliasi saka HubSpot.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.