Pemasar Tren Liburan Ora Bisa Nglirwakake

Pemasar Tren Liburan Ora Ngabaikan MDG Infographic

Musim liburan minangka musim sing apik banget, miturut pendapatku, meh kabeh babagan penawaran lan promosi. Seams yen suwene taun, konsumen prihatin karo kualitas vendor, sesambetan, kabijakan bali lan pengiriman… nanging kabeh katon metu nalika preinan. MDG Advertising nggabungake iki infographic babagan sawetara tren sing dipercaya pemasar ora bisa digatekake.

Saben taun, preinan ngasilake konsumen sing golek hadiah sing apik lan penawaran apik. Durung suwe sadurunge masal tekan mall, para pemasar kudu ndeleng tren tren musim iki sing bakal nemtokake arah upaya pemasaran preinan. Kanggo nawakake pandhuan kanggo para pemasar kasebut, MDG Advertising nggawe infographic perayaan ing ngisor iki. Iki nuduhake kepiye cara digital nganggo cara belanja lan belanja wong Amerika musim iki.

Sing dakkirim ... luwih becik sampeyan duwe penawaran sing apik lan luwih becik sampeyan siyap masarake apa wae. Muga-muga, wong bakal nambah barang liyane ing kranjang belanja supaya sampeyan bisa bali nganggo ireng!

Pemasar Tren Liburan Ora Ngabaikan MDG Infographic 1000

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.