Apa Sampeyan siyap preinan

statistik pemasaran preinan

Mengkono kedadeyan kasebut. Ya, kita sejatine ngirim blanja Liburan lan infographic stats marketing saka Monetate. Pracaya utawa ora, sampeyan duwe udakara 100 dina nganti musim Liburan dadi kritis lan saiki kudu ngelingi pengaruh saka rencana pemasaran sampeyan saiki tinimbang nyiyapake ing menit pungkasan.

Sanajan gampang percaya yen musim belanja preinan diwiwiti ing akhir minggu Thanksgiving - utawa bisa uga ing pungkasan Oktober - akeh pengecer online ndeleng kenaikan metrik kinerja kunci luwih cepet. Infographic iki nyedhiyakake tanggal kunci kanggo musim liburan 2012 uga tips supaya sampeyan siyap kanggo salah sawijining wektu paling sibuk taun.

Ramp munggah sampeyan koleksi email, golek situs sampeyan seluler lan loropaken tablet, nggabungake Blanja Facebook, lan wiwiti ngrancang lan nerbitake brosur minangka persiapan kanggo para pembeli musim iki.

Preinan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.