Pandhuan Liburan kanggo Pemasaran Seluler

dhaptar blanja aplikasi seluler

Black Friday wis meh teka lan 55% konsumen nggunakake aplikasi blanja ing smartphone saben minggu! Kita wis nuduhake sawetara infografis ing blanja liburan lan seluler kaya Napa Bisnis Sampeyan Kudu siyap-siyap ing Preinan lan Munggah saka Mobile Commerce, lan Mupangate kanggo Pemasar.

Infographic iki saka Pemasaran Chip Biru nyedhiyakake data babagan jenis strategi sing digoleki pangguna seluler. Ngerti lokasi, wayah awan, demografi pangguna bisa mbantu tuku seluler kanthi cepet. Lan nyedhiyakake cara kanggo menehi saran tuku lan dhaptar dhaptar blanja uga bisa mbantu!

liburan-mobile-guide

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.