Merencanakake Strategi Email Liburan

jadwal preinan email

Apa sampeyan ngerti yen ana ing sangisore 100 dina nganti Natal? Preinan iki cepet banget - lan amarga para pemasar wis entuk wektu lan sumber daya, sampeyan luwih becik entuk strategi pemasaran email saiki supaya sampeyan bisa nggunakake musim kasebut. Desain, tes, pamisahan, lan gawe jadwal strategi email sampeyan kudu rampung saiki yen sampeyan ngarep-arep nyadari bathi investasi ing sawetara wulan!

iki infographic email preinan dikembangake kanggo Delivra, sponsor pemasaran email!

Email Preographic Infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.