Sejarah Web lan Analisis Sosial

Webtrends kothak Infographic

Kita seneng infografis ... lan yen sampeyan durung ngelingi, saiki kita duwe kategori mung kanggo Infographics (bareng karo duweke dhewe feed). Kita seneng banget karo infografis, mula kita bakal miwiti gawe dhewe uga sawetara kanggo mitra lan klien. Iki digawe kanggo klien, Webtrends, lan nyedhiyakake sejarah media sosial Analytics lan analytics web.

analitik sosial sejarah web

Yen sampeyan pengin nuduhake Infographic iki ing situs sampeyan, sampeyan duwe idin lengkap yen sampeyan menehi link bali menyang postingan iki lan Webtrends. Infographic iki dikembangake dening agensi, DK New Media.

9 Komentar

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Hai Joey,

      Iki khas kanggo infografis sing nyedhiyakake statistik. Nanging, iki ora data sing disurvei utawa diwilang sing mbutuhake verifikasi. Dhaptar sumber mesthine luwih dawa tinimbang Infographic dhewe. Yen sampeyan maca saben item, sampeyan bakal bisa ndeleng sumber sing dibutuhake (Wikipedia, Gartner, Jeneng perusahaan, lsp). Priksa riwayat situs web perusahaan uga.

      Doug

    • 5

      Hai Joey,

      Iki khas kanggo infografis sing nyedhiyakake statistik. Nanging, iki ora data sing disurvei utawa diwilang sing mbutuhake verifikasi. Dhaptar sumber mesthine luwih dawa tinimbang Infographic dhewe. Yen sampeyan maca saben item, sampeyan bakal bisa ndeleng sumber sing dibutuhake (Wikipedia, Gartner, Jeneng perusahaan, lsp). Priksa riwayat situs web perusahaan uga.

      Doug

  3. 6
  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.