Sejarah Web lan Analisis Sosial

Webtrends kothak Infographic

Kita seneng infografis ... lan yen sampeyan durung ngelingi, saiki duwe kategori mung kanggo Infographics (bareng karo duweke dhewe feed). Kita seneng banget karo infografis, mula kita bakal miwiti gawe dhewe uga sawetara kanggo mitra lan klien. Siji iki dikembangake kanggo klien, Tren web, lan nyedhiyakake sejarah media sosial Analytics lan analytics web.

analitik sosial sejarah web

Yen sampeyan pengin nuduhake Infographic iki ing situs sampeyan, sampeyan duwe idin lengkap yen sampeyan menehi link bali menyang postingan iki lan Tren web. Infographic iki dikembangake dening agensi, Highbridge.

9 Komentar

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Hi Joey,

      Sing khas kanggo infografis sing nyedhiyakake statistik. Nanging, iki dudu data polling utawa diwilang sing mbutuhake verifikasi. Dhaptar sumber daya bakal luwih dawa tinimbang Infographic dhewe. Yen sampeyan maca saben item, sampeyan bakal nemokake manawa kita ngrujuk menyang sumber yen perlu (Wikipedia, Gartner, Jeneng perusahaan, lsp.). Priksa uga riwayat situs web perusahaan.

      Doug

    • 5

      Hi Joey,

      Sing khas kanggo infografis sing nyedhiyakake statistik. Nanging, iki dudu data polling utawa diwilang sing mbutuhake verifikasi. Dhaptar sumber daya bakal luwih dawa tinimbang Infographic dhewe. Yen sampeyan maca saben item, sampeyan bakal nemokake manawa kita ngrujuk menyang sumber yen perlu (Wikipedia, Gartner, Jeneng perusahaan, lsp.). Priksa uga riwayat situs web perusahaan.

      Doug

  3. 6
  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.