Sejarah Jaringan Sosial

pangguna jaringan sosial

Kayane wingi kita kabeh wis mlebu Facebook… nanging jejaring sosial pancen wis ana sejarah ing web. Infographic sing apik banget saka OnlineSchools.org iki menehi pengaruh gedhe saka jejaring sosial… saka Bulletin Board Services nganti dominasi saiki dening Facebook lan Twitter.

sejarah media sosial

Aku pracaya manawa LinkedIn luwih akeh duwe peran penting ing Infographic iki tinimbang karo byline sederhana ing jejere sawetara jaringan sosial (utawa mati) sing anyar. Miturut pendapat saya, nilai LinkedIn kanggo industri B2B saya saya tambah akeh. Nalika nerangake babagan bisnis, iku pilihan pertama kanggo aku.