Cara Golek PR

carane entuk pr browstein

Yen sampeyan minangka pamula hubungan masarakat, priksa manawa priksa kabeh Pandhuan kanggo PR dening Brownstein & Egusa. Lan kanggo rincian liyane babagan strategi PR, priksa manawa maca kiriman tamu - Saran PR Saka Panulis VentureBeat Mantan - saka Conrad Egusa ing blog hebat Scott Monty. Matur suwun khusus kanggo Marty Thompson kanggo golek!

Yen aku bakal nambah apa-apa, iku bakal dadi langkah antarane 3 lan 4 yen sampeyan sejatine netepake pitch sampeyan. Aku duwe sawetara wakil PR sing dadi jeneng ngarep… lan siji yaiku penulis ing blog kita kanthi ijin nuduhake informasi apa wae sing dikepengini. Alasane amarga penulis ngormati misi blog kita lan ora nyalah gunakake. Duwe lapangan sing apik lan personalisasi penting!

kepriye carane golek pr