Cara Golek PR

carane entuk pr browstein

Yen sampeyan minangka pamula hubungan masarakat, priksa manawa priksa kabeh Pandhuan kanggo PR dening Brownstein & Egusa. Lan kanggo rincian liyane babagan strategi PR, priksa manawa maca kiriman tamu - Saran PR Saka Panulis VentureBeat Mantan - saka Conrad Egusa ing blog hebat Scott Monty. Matur suwun khusus kanggo Marty Thompson kanggo golek!

Yen aku bakal nambah apa-apa, iku bakal dadi langkah antarane 3 lan 4 yen sampeyan sejatine netepake pitch sampeyan. Aku duwe sawetara perwakilan PR sing dadi jeneng pertama… lan siji yaiku penulis ing blog kita kanthi ijin nuduhake informasi sing dikarepake. Alasane amarga penulis ngormati misi blog kita lan ora nyalah gunakake. Duwe lapangan sing apik lan personalisasi penting!

kepriye carane golek pr

One comment

  1. 1

    Hai Douglas, aku pengin matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake sumber PR sing dakgawe. Tulung dakwartakake manawa sampeyan butuh apa-apa.

    Kanggo para pamiarsa MarketingTechBlog, aku seneng mangsuli pitakon babagan kiriman ing bagean komentar ing kene.

    Salam sejati,
    Conrad Egusa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.