Fortune 100 lan Media Sosial

rejeki 100 gelar sosial

Burson-Martseller bubar nerbitake laporan sing nyoroti Perusahaan Fortune Global 100 lan cara nggunakake platform sosial kalebu: Blog, Facebook, Twitter lan Youtube. Flowtown netepi grafis sing nggambarake sing paling apik sing ditemokake:

Kepiye Perusahaan Nggunakake Media Sosial?
Flowtown - Aplikasi Pemasaran Media Sosial

Siji pengamatan babagan iki ... Aku kepengin ngerti apa pengaruh lan hubungane nggawe blog kanthi koordinasi karo Twitter, Facebook lan Youtube sing mengaruhi asil perusahaan kasebut. Kayane sampeyan kudu duwe papan kanggo ngeterake lalu lintas sosial kanggo keterlibatan sing luwih jero. Yen ora blog, apa perusahaan Fortune 100 iki ngerti potensi media sosial sing kebak?

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.