Email, Pengin Mati utawa Urip

Layar layar 2013 08 14 ing 3.14.28 PM

Sanajan dianggep ketinggalan jaman lan "turu" karo teknologi anyar, email isih dadi komponen penting saka cara komunikasi individu lan bisnis. Pribumi digital pancen nggunakake alat jejaring sosial kaya Facebook lan Twitter kanggo ngirim pesen, nanging 94% wong Amerika - umur 12 taun utawa luwih - sing aktif online, luwih seneng email tinimbang karo wates karakter 140.

Akibate, kanggo profesional pemasaran, ana konsensus sing gedhe banget yen email isih alat sing paling cepet lan paling dipercaya kanggo akuisisi pelanggan lan engagement. Kanthi akeh akses menyang jaringan sosial, televisi lan saluran liyane sing ora kaetung kanggo nggayuh pamirsa, 64% bisnis ngrencanakake nambah investasi ing pemasaran email ing 2013, miturut anyar Marketo infographic.

Kanggo umume pemasar, email bakal terus ngambah saluran komunikasi liyane amarga bisa dipercaya, relevan, strategis lan ngidini koordinasi lintas-saluran. Ora yakin? Priksa data ing kene luwih jero:

Email: Wanted Mati utawa Urip

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.