Apa sing Nganggu Wong Babagan Email

statistik email global

Wong-wong ing ccLoop nggabungake infographic iki babagan sing ora ngganggu wong babagan email.

95% konsumen online AS nggunakake email kanggo komunikasi lan bisnis. Alat sing apik kanggo sesambungan lan nggayuh klien anyar, sing wis ana, lan mbesuk. Nanging, email ora gampang nesu. Sanajan ana masalah kasebut, email durung diganti lan bakal terus berkembang ing taun-taun mbesuk. Isih durung yakin? Infographic ing ngisor iki bisa uga ngganti pikiran sampeyan:

11 1.07.27 cc Final gangguan iritasi email

Siji cathetan iki… Aku bisa mundur sawetara email sing nunggu sampeyan lan cocog karo jadwal sampeyan. Pangarepan ing email saiki saya dhuwur. Yen aku ora mangsuli email sajrone pirang-pirang jam saka klien, aku bakal diterusake nganggo surat swara, obrolan, postingan facebook, pesen teks…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.