Ngirim Email menyang kothak mlebu

pratinjau pengiriman

GetResponse wis nerbitake prasaja infographic nyedhiyakake pemasar babagan pemahaman babagan cara nambah pangiriman email uga a whitepaper ing topik uga.

Saka GetResponse: Apa sampeyan ngerti manawa miturut riset pungkasan saka MarketingSherpa, siji saka enem email ora bakal tekan tujuane - kayata kothak mlebu pelanggan? Sing ora bakal diblokir dening filter spam, malah nggawe template email sing paling apik ing donya ora ana gunane. Warta sing apik yaiku, iki bisa diganti. Lan kanthi pengalaman nyedhiyakake + 99% sing bisa dikirim, kita ngerti carane ngganti. Mesthi wae, kita pengin sampeyan ngerti uga. Dadi, kita duwe "dhaptar ringkes" langkah-langkah penting lan malah mutusake supaya luwih "ramah pangguna". Infographic katon sampurna.

infographic pangiriman

Bubar ketemu karo perusahaan sing ngirim kabeh email saka sisteme dhewe lan ora ngerti sawetara mupangat nggunakake panyedhiya layanan email. Ing ngisor iki sawetara:

  • Penyedia layanan email duwe proses manajemen bouncing. Kaping pirang-pirang, pangguna duwe kothak mlebu lengkap utawa email sementara mati. ESP bakal ngeculake email maneh nalika ana alus mumbul lan nglindhungi perusahaan sampeyan kanthi ngilangi alamat email karo hard bounces (yaiku. alamat email ora ana).
  • Penyedia layanan email wis nglaporake. Sanajan pamblokiran gambar mblokir kemampuan kanggo ndeleng manawa panampa mbukak email utawa ora, mbukak lan ngukur tarif klik-tayang ing tautan bisa mbantu perusahaan sampeyan nambah konten utawa desain kanthi menehi informasi nglaporake kanthi gedhe.
  • Panyedhiya layanan email nemokake kahanan peraturan kanggo pangiriman email lan privasi data. Nglanggar tumindak CAN-SPAM AS utawa arahan Eropa Eropa 2002/58 / EC (khusus Artikel 13) bisa nyebabake alamat IP sing ana ing dhaptar ireng, utawa denda pelanggaran nyata. Nggunakake ESP sing biso dipercoyo bakal njamin sampeyan ora nglanggar undang-undang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.