22 Cara Nggawe Konten Menarik

konten sing apik

Wong-wong ing Copyblogger mesthi dadi sumber inspirasi lan dadi dhaptar bacaanku pirang-pirang taun. Dina iki, tim ngluncurake infographic pertama ... kanthi tepat nggambarake 22 cara kanggo nggawe konten sing menarik!

Infographic iki nduduhake cara nggawe konten sing ana maneh ing format media sing beda, entuk luwih akeh saka arsip, lan nggayuh pamirsa sing anyar lan beda ing proses kasebut. Grafis adhedhasar 21 Cara Nggawe Konten Menarik Nalika Sampeyan Ora Nduwe Pitunjuk dening panulis tamu Copyblogger Danny Iny. Kita mbayangake maneh cara kanggo menehi tips nggawe konten kasebut, nalika nambahake meta 22 sing hebat (sampeyan bakal bisa ndeleng sebabe).

infographic copyblogger 1
Kaya infographic iki? Entuk liyane marketing konten tips saka Copyblogger. Infographic dening BlueGrass.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.