Cara Nggawe Gagasan Konten kanggo Klien Anyar

klien ide konten

Iki minangka infographic sing menarik kanggo nggawe ide konten kanggo klien anyar, nanging aku ora yakin manawa aku setuju karo arah strategi. Aku sejatine bakal flip iki lan miwiti karo sapa pelanggan - dudu perusahaan perusahaan. Banjur aku bakal nemtokake regane sing bisa diwenehake pelanggan ... banjur bali saka kana. Aku percaya umume perusahaan nggawe kesalahan kanggo ngarahake konten ing saindenging awake dhewe lan dudu para pelanggan.

Kaca kosong bisa dadi perkara sing medeni, apamaneh nalika sampeyan miwiti proyek konten kanggo klien anyar. Nanging yen duwe ide ora angel kayane. Ngembangake ide anyar sing bakal disenengi klien iku gampang kaya ngetutake sawetara langkah. Via CopyPress

Dadi ... pesenanku 5, 3, 2, 4 banjur 1! Tindakake pelanggan luwih dhisik ing strategi konten sampeyan. Pelanggan ora peduli karo perusahaan sampeyan, dheweke peduli karo produk lan layanan lan kepiye entuk manfaat saka perusahaan kasebut. Adol menyang pelanggan lan wenehi pelanggan nemtokake apa sing regane - banjur pasakake. Aku nambahake manawa ora kabeh konten kudu didadekake siji karo target ANDA. Sampeyan isih bisa menehi nilai karo pemasaran konten kanthi mung nyedhiyakake target kanggo target pelanggan!

Kita asring nuduhake saran pemasaran sing apik ing blog iki sing nuduhake sumber eksternal. Kita dudu tujuan kanggo mindhah wong liya menyang situs liya sing ora bakal konversi karo kita utawa sponsor! Nanging iki ndadekake kita dadi sumber daya sing migunani kanggo bali nalika pengunjung mbutuhake informasi mbesuk.

Nggawe-Konten-Gagasan-kanggo-Klien

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Amin, Amin lan Amin. Pelanggan potensial ora peduli kepiye carane sampeyan macak utawa sepira gedhene perusahaan utawa malah regane! Kepiye produk utawa layanan sampeyan NGuntungake! Yen dheweke ora prelu ujar manawa sampeyan, uwal saka "tersangka" lan golek "prospek".

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.