Kekuwatan Pemasaran Infographic… Kanthi Bebaya

konten visual kekuwatan

Publikasi iki lan akeh karya sing ditindakake kanggo klien kalebu konten visual. Bisa digunakake ... pamirsa wis tuwuh akeh kanthi fokus ing konten visual lan uga mbantu para klien supaya bisa nggayuh konten visual minangka bagean saka campuran.

Iki ing infographic sing Media Dominasi Pasar digawe kanggo nampilake kekuwatan konten visual. Ora rahasia manawa konsumen nanggapi pemasaran visual kanthi luwih apik, lan iki minangka salah sawijining sebab infografis dadi bentuk pemasaran online sing populer lan efektif. Dheweke ngidini sampeyan menehi informasi kanthi cara supaya pamirsa bisa bener-bener nyerep pesen sampeyan, tinimbang mung ngeculake blok teks lan mung njaga persentase informasi sing sithik banget.

Peringatan Konten Visual

Potongan konten visual kayata infografis penting banget kanggo strategi konten sing efektif nanging mung yen ditampilake ing platform sing dioptimalake sing bisa mbantu keterlibatan lan kesempatan konversi sing luwih jero. Maksudku apa?

  • Apa teks sing ana gandhengane wis cukup supaya sampeyan bisa ngewangi konten visual sampeyan ditingkat dening mesin telusuran? Sampeyan bakal ngerti manawa kita mesthi mbungkus infografis karo teks informatif. Supaya mesin telusuran ora bisa ndeleng kaca kasebut mung entheng karo konten lan ora dianggep peringkat. Nalika infografis asring duwe pirang-pirang konten, Google ora ngindeks konten kasebut ing infographic, nanging ndeleng konten ing sekitar kasebut. Matt Cutts malah ngelingake sawetara taun kepungkur babagan link lan popularitas infografis bisa didiskon karo mesin telusuran (IMO, iki bakal dadi bodho lan aku ora yakin bakal kelakon).
  • Ana sing nelpon kanggo tumindak ing infographic? Ora cukup mung maca infographic lan ndeleng logo sapa sing nggawe, apa strategi sampeyan kanggo njupuk pembaca menyang langkah sabanjure ing proses tuku? Kita asring ngeculake infografis kanggo promosi konten sing luwih jero kaya whitepaper utawa kanggo njaluk registrasi menyang situs klien.
  • Ana sing kaca kebangkrutan kanthi tawaran manawa CTA bakal nggawa lalu lintas? Apa ana formulir langganan kanggo ndhaptar pamaca kanggo email utawa buletin? Apa ana kiriman utawa infografis liyane sing gegandhengan sing dituduhake ing kaca kebangkrutan supaya sampeyan bisa luwih cepet maca?
  • Piye kabare ngukur pengaruh konten visual sing dituduhake? Kita ora repot karo salin lan tempel teks iki kothak ing ngisor infographic sing nyoba meksa backlink. Kanthi CTA ing infographic, kita asring nggunakake shortener link kaya Bit.ly sing mbantu kita ngukur kegiatan langsung sing digawe dening infographic.
  • Kepiye lan kapan sampeyan promosi infographic? Kita nyebarake infografis menyang klien ing format PDF lanskap sing migunani kanggo Slayariare lan kita promosi infographic saindhenging kabeh saluran sosial klien, saluran sosial kita, lan asring duwe perusahaan hubungan masyarakat klien nggawe infographic ing situs sing relevan. Nggawe infographic ora cukup, sampeyan kudu duwe strategi promosi. Lan kita bakal promosi terus-terusan… ora mung siji kampanye.

Infographic iki nerangake kenapa konten visual efektif, narik kawigaten, lan ngyakinake. Iki nerangake sukses strategi infographic lan kenapa bisnis sampeyan kudu nganggep pemasaran infographic. Pemasaran infographic minangka taktik sing apik kanggo narik daya tarik, nanging sampeyan kudu duwe strategi sing gegandhengan njaga lan ngonversi lalu lintas sing narik kawigaten!

Konten-Kekuwatan-saka-Visual-Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.