Pemasaran Konten kanggo Real Estate

real estate marketing konten

Nalika kita dibangun Saos Agen nggabungake situs, integrasi IDX, tur, tur seluler, tur video, pemasaran email, olahpesen SMS lan cetak, kita ngerti manawa pemasaran konten minangka kunci kanggo luwih akeh adol agen. Lan ora nggumunake, agen sing nggunakake platform ndeleng respon paling gedhe lan tarif sing paling cedhak.

marketing isi dudu tembung kunci utawa sawetara strategi pemasaran eksperimen sing durung kabukten: bener bisa digunakake. Kasunyatane, pemasaran konten wis ditampilake ngasilake udakara telung kaping luwih akeh saben dolar minangka telusuran mbayar. Nanging, minangka profesional real estate, nggawe konten sing bisa dirungokake karo pamirsa bisa uga tantangan. Apamaneh, konsumen real estate minangka klompok sing beda-beda, kalebu macem-macem umur.

Placester wis ngembangake infographic iki sing ngomong babagan pengaruh pemasaran konten ing industri Real Estate. Placester nggawe situs web Real Estate Responsif sing nggabungake desain, hosting, lan integrasi IDX / MLS sing apik.

ilmu-ilmu-pemasaran-gedhe

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.