One comment

  1. 1

    Aku meh mbantah, yen langkah pungkasan (supaya bisa ngetrapake taman kasebut) yaiku ngobrol karo wong 1-1 supaya bisa mudhun. Kancaku nindakake iki karo Matthew Bucher - sing wis nggawe agensi manajemen kreatif sing sukses wiwit wiwitan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.