Matriks Pemasaran Konten

marketing contennt

Strategi pemasaran konten terus diganti, utamane karo kemajuan teknologi seluler lan akses menyang bandwidth sing gedhe wis umum. Pemasar kudu luwih akeh babagan pendekatan kanggo ngasilake konten. Siji prekara sing asring ditindakake yaiku kompleksitas ... kita ngrancang animasi lan nggunakake konten kanggo webinar, nggunakake konten kasebut kanggo presentasi sing dituduhake ing Slayariare, nggunakake konten kasebut kanggo nggawe infographic lan bisa uga sawetara sheet sales, whitepaper utawa studi kasus… banjur nggunakake konten ing kiriman blog lan sok-sok siaran pers.

PRWeb wis nggawe matriks iki kanggo nuduhake macem-macem jinis konten sing bisa narik kawigaten para konsumen sing beda lan nawakake kasunyatan utawa saran babagan masing-masing. Ndhuwur nuduhake macem-macem jinis konten, dene sisih ngisor nerangake kepiye cara nggunakake konten kasebut.

Apa sampeyan duwe strategi kanggo kabeh format pemasaran konten iki? Apa sampeyan duwe proses nerbitake kanggo ngeterake konten sampeyan menyang platform sing nggayuh pamirsa sing bakal narik kawigaten? Apa sampeyan duwe rencana promosi kanggo ngetrapake perhatian sing bakal ditampa konten nalika diterbitake?

isi-lan-merek-gedhe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.